Wisselkoers India rupees (INR) - India rupees EURO- verwent geïmporteerde luiers in Indiase roepies ,Wisselkoers India Rupees (INR). Op wisselkoers alle informatie aangaande India Rupees EURO. Koers India Rupees Euro, wisselkoers India Rupees. India Rupees naar Euro omrekenen en waarde India Rupees bepalen. Wisselkoers.nl voor India Rupees naar EURO.Indiase roepie verzwakt ten opzichte van dollar en euroWelke valuta doet het beter dan de dollar? Het antwoord volgt aan het einde van dit artikel. De Indiase roepie behoort zeker niet tot de sterkste munten in 2013. Integendeel. In 2013 is de Indiase munt met 6,7% verzwakt ten opzichte van de euro en 7,7% ten opzichte van de dollar.Indiase roepie - Wikipedia

De Indiase regering verklaarde op 8 november 2016 de biljetten van 500 en 1000 roepie (circa 13,50 euro) zonder waarschuwing vooraf ongeldig als als wettig betaalmiddel. De totale waarde van deze twee bankbiljetten in omloop is 220 miljard dollar, en dat is gelijk aan 86% van de totale waarde van alle bankbiljetten in circulatie in India.

Online chatten

WhatsApp

Euro - Indiase Roepie - Wisselkoers Historie - Wisselkoersen

Inverteer de tabel om Indiase Roepies per 1 Euro te bekijken. Exporteer naar Excel Exporteer deze data naar een CSV file die in Microsoft Excel geimporteerd kan worden. Huidige Indiase Roepie Wisselkoersen Bekijk huidige wisselkoersen voor de Indiase Roepie. 25-12-2020: vrijdag: 0,01116 EUR: INR EUR koers op 25-12-2020:

Online chatten

WhatsApp

Wisselkoers Indiase roepie: pinnen, geldautomaat en contant

De wisselkoers voor pinnen bij geldautomaten in India, voor betalen in winkels met bankpas of creditcard en de koers voor contant geld wisselen. Met handige wisselkoers-calculator om Indiase roepie en andere valuta om te rekenen.

Online chatten

WhatsApp

de Indiase Roepie (INR) laatste wisselkoersen

Indiase Roepie wisselkoersen tegenover valuta in Europa voor 10 november 2020 UTC. Wissel Van. Indiase Roepies. Wissel naar. Wisselkoers . Albanese Lekë ...

Online chatten

WhatsApp

Copyright ©AoGrand All rights reserved