10 LEUKSTE MOPPEN! - YouTube- lagniappe mobiele luierprijslijst ,Sep 21, 2014·Deze video gaat over de 10 leukste moppen die er bestaan. Onthou ze goed, want met deze moppen maak je ieder feestje extreem gezellig. WORD VRIENDEN MET MIJ:...Moppen over Actualiteit - Meer dan ... - Meer dan 6000 MoppenDe beste moppen op het internet! Meer dan 6000 moppen en dus de grootste moppen verzameling van Belgie en Nederland. Korte moppen, jantje moppen, blondjes moppen, raadsels, racistische moppen, en elke dag een nieuwe Mop van de dag!Luiaard lappenpop | Lappenpoppen-pakketten | Blij-dat-ik ...

Schattige Luiaard-lappenpop!In het pakketje zit genoeg garen om het popje te haken zoals afgebeeld, incl origineel patroon en oogjes.(4 x Scheepjes StoneWashed)

Online chatten

WhatsApp

Grappige Moppen - De beste verzameling! - YouTube

De leukste moppenverzameling! Like / Abonneer voor dagelijks nieuwe moppen!

Online chatten

WhatsApp

Moppen over Geschiedenis - Meer dan 6000 Moppen

De beste moppen op het internet! Meer dan 6000 moppen en dus de grootste moppen verzameling van Belgie en Nederland. Korte moppen, jantje moppen, blondjes moppen, raadsels, racistische moppen, en elke dag een nieuwe Mop van de dag!

Online chatten

WhatsApp

Populairste moppen - Moppenleverancier.nl

Ook Osama Bin Laden komt op een zekere dag te overlijden. Al snel klopt hij aan op de poorten van de hel. De duivel bekijkt hem eens en zegt: "Eigenlijk zit ik helemaal vol, er is geen plek meer, maar ik kan je echt niet laten gaan.

Online chatten

WhatsApp

Moppen.nl - Mop: Cabaretier

Hele flauwe grappige moppen, soms te flauw!: Caberatier: "Beste mensen, zal ik eens een mop achterstevoren vertellen? "Jaaa!" "Ok, begin dan maar alvast met lachen!"

Online chatten

WhatsApp

Copyright ©AoGrand All rights reserved