Wanneer cursief? - De Heren van Kopij - Wij leveren letters- luierberichten afdrukbaar in cursief ,Sep 28, 2018·Staat het woord bijvoorbeeld gewoon al in het Groene Boekje, dan is het een beetje vreemd het cursief te zetten. Titels van boeken, films of tv-series zetten we ook cursief. Soms worden ze ook nog tussen aanhalingstekens geplaatst, maar dat is wat ons betreft dubbelop. Minder bekend wellicht, maar scheepsnamen worden ook vaak cursief gezet.cursiefje - WikiWoordenboekZelfstandig naamwoord. cursiefje o. een luchtig deels verhalend, deels beschouwend prozastukje in een dag- of weekblad over alledaagse situaties Precies 70 jaar geleden verscheen in Het Parool van 24 oktober 1946 onder de naam Kronkel het eerste cursiefje van Simon Carmiggelt. De roemrijke rubriek zou 37 jaar lang blijven bestaan.Cursiefje - Wikipedia

Een cursiefje is een deels verhalend, deels beschouwend prozastukje in een tijdschrift.Het gaat over een verschijnsel of voorval uit het alledaagse leven, dat scherp wordt geobserveerd en met humor wordt belicht.. Het cursiefje dankt zijn naam aan de cursieve letter waarin het stukje in de krant verscheen. Later werd dit soort stukjes in normaal lettertype in een kadertje gezet.

Online chatten

WhatsApp

Hoe afdrukken naar een Cursive Lettertype

Verander het lettertype vet of cursief om de manier waarop lettertypen zien ook veranderen. Sommige lettertypen , zoals Times New Roman , kan eruit zien alsof ze zijn cursieve lettertypen wanneer ze worden cursief weergegeven . 5 . document afdrukken als u een ander document . In Microsoft Word , klikt u op " File " en vervolgens " Afdrukken .

Online chatten

WhatsApp

Copyright ©AoGrand All rights reserved